Eindelijk weer 'Lexie Time'! Cultheld van ADO Den Haag (en béétje van Club Brugge) twee keer aan kanon in Nederland

14 december 2017 14:10

De fans van Club Brugge hadden veel van hem verwacht, maar na amper een half seizoen verliet Lex Immers Jan Breydel alweer. Een beetje geruisloos keerde hij terug naar zijn grote liefde ADO Den Haag en gisteravond scoorde hij eindelijk zijn eerste twee doelpunten van het seizoen. 'Lexie Time'!

De 31-jarige middenvelder kon in Jan Breydel nooit een basisplaats claimen. Eind juni besliste hij vervolgens om terug te keren naar de Eredivisie. “Ik heb absoluut geen spijt van mijn avontuur bij Club Brugge. Ik voelde me vanaf moment één thuis in deze warme Club. Omwille van familiale redenen kies ik er nu voor om dichter bij huis aan de slag te gaan", klonk het toen. No regrets.

De fans van ADO, die nauwe banden onderhouden met hun vrienden uit Brugge, waren in de wolken want zij zagen hun geliefde cultheld eindelijk terugkeren. Niet de meest sierlijke voetballer, maar wel een bikkelaar en harde werker die geregeld zijn doelpuntje meepikt. Dat Immers tot gisteren moest wachten op zijn eerste twee competitiegoals is dan ook opvallend. 3-2 werd het uiteindelijk tegen rode lantaarn Roda JC.

De populaire ex-speler van Club Brugge en Feyenoord tekende tot twee keer toe voor de gelijkmaker: de 1-1 en de 2-2. De statistieken van Lex Immers zien er zo meteen een stukje beter uit: 2 goals en 2 assists in 15 matchen. Nog altijd niet wat ze in Nederland van hem gewend zijn, maar misschien is de trein nu wel vertrokken. In Brugge duimen ze mee want ook daar was 'Lexie' ondanks zijn beperkte speelminuten graag gezien.

Nederlandse Eredivisie \\ Roda JC Kerkrade \\ ADO Den Haag
 
 
 
Reacties.