Ex-speler komt nog eens terug op vertrek bij Anderlecht: "Van één ding spijt"

15 december 2017 14:30

RSC Anderlecht zag afgelopen zomer heel wat spelers vertrekken, waaronder ook Bram Nuytinck. De Nederlandse verdediger komt nu uit voor het Italiaanse Udinese en doet het daar heel erg goed. In La Dernière Heure komt Nuytinck nog eens terug op zijn vertrek bij de Belgische recordkampioen.

"Ik ontken niet dat ik Anderlecht mis, ik ben vaak alleen in Udine, maar ik maakte de goede keuze. Na vijf seizoenen was het tijd voor een nieuwe uitdaging", klinkt het bij Nuytinck.

"We staan dertiende, maar de Serie A is van een veel hoger niveau dan de Belgische competitie", gaat hij verder. "AC Milan investeerde voor 200 miljoen euro aan nieuwe spelers, maar ze hebben maar drie punten meer dan ons."

Geen afscheid

De Nederlander beleefde een mooie periode bij Anderlecht: "Ik kende er moeilijke momenten, maar de mooie momenten waren talrijker. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik geen afscheid heb kunnen nemen van de fans. Ik hoop dat op een dag in het stadion te kunnen doen", zegt de ex-verdediger van paars-wit.

Voor 3 miljoen naar Udinese

"Ze hebben mij meerdere matchen in de Europa League gevolgd en nadien beslisten ze dat ik de speler was die ze zochten. En die prijs van 3 miljoen? Dat is twee keer niks als je de bedragen van sommige andere spelers hoort", lacht Nuytinck.

Ian De Coster

Jupiler Pro League \\ Serie A \\ Anderlecht \\ Udinese
 
 
Reacties.