Einde voor Vincent Kompany? "Ik geloof niet dat hij helemaal fit terugkeert"

20 december 2017 10:57

In de rust van de Manchester derby bleef Vincent Kompany in de kleedkamers met een naar verluidt lichte blessure. Toch kan die stevig roet in het eten gooien.

"Ik heb de indruk dat Kompany zijn laatste kans gehad heeft tijdens de derby, want de club gaat zich deze winter versterken met een centrale verdediger", aldus Ian Cheeseman, ex-journalist van de BBC in Sport/Voetbalmagazine.

"En zelfs als hij helemaal fit terugkeert – wat ik niet geloof – dan nog staan Nicolás Otamendi en John Stones in de rangorde voor hem. Guardiola, die hem heel wat kansen gegeven heeft, lijkt alle vertrouwen in hem verloren."

Ik zie hem ook niet vertrekken, wie wil nu een speler die de laatste twee jaar doorlopend geblesseerd is geweest? -Ian Cheeseman

Jammer, voor het boegbeeld van City. "Vincent is een van de helden van deze club en ik zou hem mij wel kunnen voorstellen in de rol van ambassadeur, op tv of tijdens reizen. Maar op sportief vlak sleept hij al veel te lang die problemen mee."

"Ik zie hem de club ook niet verlaten deze winter of op het einde van het seizoen. Wie wil nu een speler die de laatste twee jaar bijna doorlopend geblesseerd is geweest?"

Sander De Graeve

Premier League \\ Manchester City
 
 
Reacties.