? Carlos Bacca (ex-Club) matchwinnaar in Spanje en dat zullen ze bij Barcelona maar al te leuk vinden

23 december 2017 21:05

FC Barcelona is dé grote winnaar van de zeventiende speeldag in de Primera División. De ploeg van Thomas Vermaelen vloerde zelf grote vijand Real Madrid met 0-3 terwijl Atlético Madrid en Valencia een nederlaag moesten slikken. Laatstgenoemde ploeg verloor thuis met 0-1 van Villarreal.

Grote held bij de gele bezoekers was niemand minder dan oude bekende Carlos Bacca. De intussen 31-jarige Colombiaanse killer scoorde in de eerste helft het enige doelpunt van de match. De ex-topschutter in de Jupiler Pro League - in het seizoen 2012/2013 goed voor 25 rake kogels - zit nu aan vijf stuks in Spanje.

In de stand doet Barcelona, dat met de vingers in de neus naar de titel lijkt te cruisen, een uitstekende zaak: de Catalaanse topclub van Thomas Vermaelen telt 45 punten, dat zijn er 9 meer dan eerste achtervolger Atlético Madrid. De ploeg van Rode Duivel Yannick Carrasco verloor gisteren met 1-0 bij Espanyol. Valencia is derde met 34 punten. Dat zijn er al maar liefst 11 minder dan het ongenaakbare 'Barça'.

Glenn Bogaert

Serie A \\ La Liga \\ AC Milan \\ Atalanta \\ Valencia CF \\ Villarreal
 
 
Reacties.