Vervanger van Kums is eindelijk op komst bij AA Gent en dat is ook goed nieuws voor ... Zulte Waregem

01 januari 2018 11:49

Het heeft 1 januari geslagen en dus kunnen er (eindelijk) ook zaakjes gedaan worden op de arbeidsmarkt. AA Gent lijkt meteen te gaan uithalen en daar kan ook Zulte Waregem meteen beter van worden.

De Deense verdedigende middenvelder Anders Christiansen is namelijk op weg uit Zweden naar België. Hij moet de échte opvolger van Sven Kums worden op die positie.

Christiansen maakte na een episode bij Chievo het voorbije jaar het mooie weer bij Malmö, de 27-jarige middenvelder is nu klaar voor een avontuur bij AA Gent.

Marcq

De interesse was er al eventjes, de deal lijkt nu het januari is snel in kannen en kruiken te kunnen raken. Nog deze week mag normaliter witte rook verwacht worden.

De eerste keer dat ze bij de Buffalo's dachten goud (en een nieuwe Kums) in handen te hebben, was met Damien Marcq. Die kon zich echter nog niet doorzetten. Met de komst van Christiansen wordt hij helemaal op het tweede plan gezet, Zulte Waregem wil hem uit zijn lijden verlossen en kan zo meeprofiteren van de deal rond de Deen.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Zulte Waregem \\ Malmö FF
 
 
Reacties.