Centrale duo van Anderlecht weg? Mysterieuze uitspraak Kara, concrete belangstelling voor Spajic

02 januari 2018 16:24

Met één uitspraak heeft Kara Mbodj vele fans van Anderlecht ongerust gemaakt. En dus moet paars-wit opnieuw aan de slag, zoals het ook de vorige winter al eens moest doen.

Kara Mbodj is momenteel buiten strijd met een blessure, maar zei in een recent interview met Foot221 wel iets heel opvallend. "Ik weet niet of ik het seizoen hier zal uitdoen", aldus King Kara.

Een uitspraak die bij vele fans is aangekomen. De supporters kunnen hem namelijk niet missen, zeker niet dit seizoen. De Senegalees is een van de weinige leiders op het veld en deed al meermaals zijn duit in het zakje.

Centraal duo

Toch is een transfer zeker niet uit te sluiten, temeer paars-wit Mbodj al een paar keer heeft geblokkeerd. Vorige winter kreeg hij nog een nieuw, ferm verbeterd contract om toch nog maar zes maanden langer te blijven. En ook afgelopen zomer werden garanties gegeven aan de centrale verdediger.

Ondertussen is er ook interesse voor Uros Spajic. Le Progrès weet dat Saint-Etienne, de ploeg van Robert Beric, er de verdediger graag zou bijhebben.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Sevilla \\ Senegal
 
 
Reacties.