? Dat de fameuze videoref niet enkel in ons land voor commotie zorgt, bleek gisteren in Italiaanse bekermatch

04 januari 2018 14:10

Een opvallende rol was er gisteravond weggelegd voor de videoref in de bekerderby tussen Juventus en Torino. De kampioen van Italië scoorde de 2-0 na een voorafgaande overtreding, maar zelfs na het bekijken van de beelden langs de zijlijn keurde de ref het doelpunt gewoon goed.

De bewuste fase in de kwartfinale van de Coppa Italia speelde zich af in de 66ste minuut: Sami Khedira van Juventus ontfutselde zijn tegenspeler Afriyie Acquah de bal, zij het dan wel foutief. De scheidsrechter zag er echter geen graten in en zo stond even later de beslissende 2-0 op het bord via de Kroatische spits Mario Mandzukic.

Opvallend is dat de ref na het doelpunt nog naar de beelden ging kijken, maar vreemd genoeg bij zijn initiële beslissing heeft. Zuiver de bal gespeeld, zo klonk het oordeel. Bij Torino geloofden ze hun ogen niet en vooral trainer Sinisa Mihajlovic ging compleet uit zijn dak. De Servische coach van 48 werd prompt naar de tribune gestuurd. En daar bleef het niet bij want vandaag kreeg hij meteen ook zijn C4.

Juventus \\ Torino
 
 
 
Reacties.