'Het leven is voor de rappe': Liverpool heeft al akkoord met vervanger Coutinho, zondag medische testen

06 januari 2018 23:00

Het bestuur van Liverpool heeft zich uitstekend voorbereid op het vertrek van Philippe Coutinho. Die is nog maar net aangekomen in Barcelona, of zijn vervanger staat al klaar om zijn intrede op Anfield te maken.

Liverpool en Leicester City hebben een akkoord bereikt over Riyad Mahrez. Dat weet BeInSports ​en Engelse media bevestigen het nieuws. De Algerijnse aanvaller legt zondag zijn medische testen af en ondertekent dan een contract tot de zomer van 2022. Met de transfer is een bedrag van 55 miljoen euro gemoeid.

Het was nu wel te verwachten dat Liverpool niet zou aarzelen om de miljoenen van Coutinho uit te geven voor een vervanger, maar zo snel?! Aangezien Coutinho al sinds vorige zomer op weg naar Spanje was, konden ze zich natuurlijk wel tijdig voorbereiden.

Waardige vervanger

Riyad Mahrez heeft zich de voorbije jaren aardig bewezen in de Premier League. In het kampioenenjaar van Leicester was hij samen met Jamie Vardy de grondlegger van het succes, met tien goals en niet minder dan zeventien assists. Ook dit seizoen telt hij al zeven doelpunten en acht assists.

Yannick Lambrecht

La Liga \\ Liverpool FC \\ Barcelona \\ Leicester City \\ Levante
 
 
Reacties.