'Ex-speler van Anderlecht mag alweer opkrassen in Nederland en schermt opnieuw met Belgische interesse'

11 januari 2018 16:08

Veel indruk maakte hij niet in dat half jaar bij Anderlecht, maar toch zijn ze Alexander Büttner in ons land blijkbaar nog niet vergeten. De 28-jarige linksback is momenteel op zoek naar een nieuwe ploeg want bij Vitesse mag hij opkrassen.

Büttner, die in het seizoen 2015-2016 een half jaar in het Astridpark de flank afdweilde, mocht van zijn Nederlandse club uit Arnhem niet mee op winterstage en traint momenteel met de B-kern. Bij Vitesse klinkt het dat de ex-speler van paars-wit én Manchester United niet meer het heilge vuur heeft om iets bij te dragen, bovendien zou hij het ook niet zo nauw nemen met de discipline.

Einde verhaal dus, dan maar uitkijken naar iets anders. Volgens zijn makelaar Aleksandar Bursac is de interesse in de blonde linkspoot niet min: "Er is interesse uit Duitsland, Engeland, Turkije en België, klinkt het bij 'Voetbal International'. "Als Alex vertrekt, is de kans groter dat hij voor een buitenlandse club kiest dan dat hij in Nederland blijft. Ik geloof echt dat hij nog steeds het niveau heeft om bij een leuke club te spelen."

Glenn Bogaert

Nederlandse Eredivisie \\ Vitesse
 
 
Reacties.