🎥 Kevin De Bruyne met Manchester City op bezoek bij 'jeugdliefde', Kompany nog steeds out voor kraker


Foto: © photonews 12 januari 2018 20:52

Manchester City is de onbetwiste leider in de Premier League. 'The Citizens' tellen al 15 punten voorsprong op stadsgenoot United. City wacht zaterdag een erg lastige verplaatsing naar het nummer 4 in de stand, Liverpool. City-coach Pep Guardiola kan daarbij (weer) niet rekenen op Kompany.

De Rode Duivel is namelijk ondervindt namelijk nog steeds te veel last van zijn kuit om te kunnen spelen. Twee weken na zijn blessure - op het veld van Newcastle United- is de 31-jarige verdediger dus nog steeds niet volledig hersteld, dat laat zijn coach Pep Guardiola weten in een persconferentie: "Ik denk dat we tegen Liverpool nog niet op Vincent kunnen rekenen.”

Jeugdliefde

Voor die andere Rode Duivel bij de huidige leider in de Premier League, is het dan weer een speciale wedstrijd. Een piepjonge Kevin De Bruyne beweerde destijds dat zijn favoriete ploeg Liverpool was. In onderstaand filmpje ziet u hem aan het werk met de preminiemen van AA Gent, toen hij de Beker van België won.

City (62 punten) voert de stand in de Premier League na 22 speeldagen ruim aan. Eerste achtervolgers Manchester United (47) en Chelsea (46) moeten al heel wat terrein prijsgeven. Liverpool is vierde met 44 punten.

{INSERT_RANKING}

Premier League \\ Liverpool FC \\ Manchester City
 
 
 
Reacties.