Coucke haalt uit over hetze rond Anderlecht: "Zij die dat zeggen, hebben meestal zelf boter op hun hoofd"


Foto: © photonews 12 januari 2018 08:05

Marc Coucke was deze week te vinden op winterstage bij KV Oostende. En ook al zaten die in hetzelfde complex als Anderlecht, toch probeerde hij niet te gaan gluren bij de buren. "Dat heeft iedereen toch gezien?"

Het moge duidelijk zijn: er moet Coucke iets van het hart. "Sinds 22 december heb ik nog geen woorden gewisseld met Herman Van Holsbeeck. Mijn focus ligt nu op KV Oostende en niet op RSC Anderlecht", aldus de sterke man in een interview met de Vlaamse kranten in Spanje.

Kunnen ze niet blij zijn dat er iemand is die zich aan de regels houdt?

"We hebben contractueel dingen afgesproken, zodat ze niet plots 100 miljoen euro schulden hebben en dat ze me geen 27 spelers geven van wie ik nog nooit gehoord heb, dat wel", aldus Coucke. "En ze houden zich netjes aan die afspraken."

"Dus ik hoef me ook niet te moeien. Dat er mensen zijn die zeggen van wel? Dat zijn meestal mensen die zelf boter op hun hoofd hebben. Kunnen jullie niet blij zijn dat er eindelijk iemand is die zich aan de regels houdt? KV Oostende doet momenteel met iedereen zaken, behalve Anderlecht. Om elke schijn van belangenvermenging tegen te gaan."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.