'Michel Preud'homme topkandidaat om trainer te worden van mooie club die al eerder met hem flirtte'

13 januari 2018 10:05

Is het sabbatjaar van Michel Preud'homme weldra ten einde? Volgens het Franse 'Le Parisien' zou de ex-coach van Standard, AA Gent en Club Brugge kandidaat nummer één zijn om trainer te worden van Bordeaux. Het is niet de eerste keer dat 'MPH' flirt met de Franse club.

Pas op een vijftiende plaats prijkt Girondins de Bordeaux en dus denkt de fiere Franse club eraan om trainer Jocelyn Gourvennec op de keien te zetten. Christian Gourcuff en Didier Tholot worden genoemd als mogelijke opvolgers, maar dé topkandidaat om het roer over te nemen, zou toch Michel Preud'homme zijn.

Toeval is dat natuurlijk niet want de 58-jarige Belgische succescoach vertoeft momenteel in Bordeaux om er optimaal van een rustperiode te genieten. Bovendien werd hij in het verleden al meermaals gelinkt aan de mooie club uit de Ligue 1.

Volgens 'Het Nieuwsblad' is het wel zo dat Club Brugge nog recht zou hebben op een afkoopsom omdat 'MPH' er officieel nog onder contract ligt tot volgend jaar en dat zou de Fransen weleens kunnen afschrikken.

Jupiler Pro League \\ Ligue 1 \\ Club Brugge \\ Bordeaux
 
 
 
Reacties.