? Ex-goudhaantje van RC Genk komt tegen het grote Bayern o zo close bij een werkelijk fenomenaal doelpunt

14 januari 2018 17:43

Afgelopen vrijdag stond er in de Bundesliga een bijzonder aantrekkelijke affiche op het programma. Autoritaire leider Bayern München moest op bezoek bij Bayer Leverkusen en bij de thuisploeg pakte een klasbak die we nog kennen uit de Jupiler Pro League bijna uit met een fantastisch doelpunt.

De 20-jarige Leon Bailey mocht tegen het sterrenelftal uit Beieren zijn in ons land bekende kunstjes tonen en deed dat ook. Het goudhaantje uit Jamaica kon niet verhinderen dat zijn team een 1-3 nederlaag aangesmeerd kreeg, maar pakte tien minuten na rust wel uit met een geweldige actie.

Eerst een onnavolgbare dribbel en vervolgens een schitterend plaatsballetje dat op de lat uiteenspatte, de ex-flankaanvaller van RC Genk had écht wel beter verdiend. Op het moment van die geweldige bevlieging van Leon Bailey stond het trouwens nog 'maar' 0-1, bij Bayern kwamen ze dus behoorlij kmet de schrik vrij...