Vader van Ryan Giggs schoffeert zijn bloedeigen zoon in frappant interview: "Ik schaam mij voor hem"

16 januari 2018 19:03

Ryan Giggs mag zich sinds gisteren de nieuwe bondscoach van Wales noemen, maar één dag na die mooie aanstelling krijgt de ex-winger van Manchester United af te rekenen met harde woorden van zijn bloedeigen vader.

De Britse boulevardkrant 'The Sun' pakt uit met een ophefmakend interview met papa Giggs en die doet enkele markante uitspraken over zijn zoon: "Ik zou eigenlijk de meest fiere vader van de wereld moeten zijn en ongelooflijk gelukkig moeten zijn met wat hij allemaal bereikt heeft, maar de waarheid is dat ik beschaamd ben. Ik krijg zijn naam zelfs niet over mijn lippen. Hij denkt alleen maar aan zichzelf. Het enige dat hem interesseert zijn tv-opinies en het openen van luxueuze hotels."

Overspel met schoonzus

'The Welsh Wizard' moet harde woorden incasseren: "Als ik hem op televisie zie verschijnen, zet ik mijn toestel gewoon uit. Hij is mijn zoon, maar ik zeg met tranen in de ogen dat mijn familie hem niet respecteert en niet naar hem opkijkt. Als oudste zoon had hij op zijn jongere broertje moeten letten, maar hij heeft hem een mes in de rug gestoken. Hij ging op een verschrikkelijke manier vreemd en is niet mans genoeg om zijn excuses aan te bieden." De vader van Ryan Giggs verwijst daarmee naar het feit dat de 44-jarige ex-voetballer de lakens deelde met zijn eigen schoonzus.

Glenn Bogaert

Wales
 
 
Reacties.