? Batshuayi krijgt zijn kans én scoort, Neymar en zijn PSG-maats doen dat maar liefst 8 keer!

17 januari 2018 22:54

Geen voetbal woensdagavond op de Belgische velden, wél elders in Europa. Michy Batshuayi stond aan het kanon in de FA Cup. Danijel Milicevic (ex-Gent) pakte een belangrijke zege met FC Metz.

Chelsea - Norwich City 1 - 1 (verlengingen)

Chelsea speelde een replay in de derde ronde van de FA Cup. Coach Conte gaf tegen Norwich City een kans aan Batshuayi. De Rode Duivel bedankte met een goal zijn trainer voor het vertrouwen.

De goal van Batsman leek te volstaan voor winst, tot Lewis er met een achterwaartse kopbal toch nog 1-1 van maakte. Verlengingen moesten dus voor de beslissing zorgen.

Copa del Rey

Atlético Madrid heeft nog veel werk om door te stoten naar de laatste vier van de Spaanse beker. In de heenwedstrijd van de kwartfinale verloren de hoofdstedelingen van Sevilla met 1-2. Carrasco viel 20 minuten voor tijd in.

FC Barcelona ging op bezoek bij buur Espanyol. Doelpunten vielen er lange tijd niet te noteren, tot Oscar Melendo in de slotminuten voor 1-0 zorgde. Barça moet net als Atlético vol aan de bak in de return.

Ligue 1

In de Franse hoogste klasse zette rode lantaarn Metz Saint-Etienne met overtuigende cijfers opzij (3-0). Milicevic startte voor het eerst in de basis. Dossevi, de huurling van Standard, nam een van de treffers voor zijn rekening.

PSG hield een doelpuntenfestijn en scoorde maar liefst acht (!) keer tegen Dijon. Neymar nam de helft van de treffers voor zijn rekening, waaronder een héérlijke vrijschop. In het slot legde de Braziliaan onder gefluit vanop de stip de eindscore vast.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Ligue 1 \\ Chelsea \\ PSG \\ Metz \\ Barcelona \\ Atlético Madrid \\ Sevilla \\ Espanyol Barcelona \\ Norwich City \\ Saint-Etienne \\ Dijon
 
 
 
Reacties.