? Heb je dat ooit gezien? Keeper laat zich vangen door héérlijk overstapje en loopt daarbij zware blessure op

17 januari 2018 14:24

De heer Dimitri Payet hoeven we u natuurlijk niet meer voor te stellen. Bij West Ham in de Premier League al een attractie en ook in eigen land bij Marseille toont hij geregeld hoe fenomenaal zijn gouden voetjes zijn. Ook gisteravond pakte Payet weer uit, mét kwalijke gevolgen voor een doelman.

Steracteur, sterartiest Payet tekende in de thuismatch tegen Strasbourg voor de bevrijdende 2-0. Enkele minuten voor affluiten mocht de flamboyante aanvallende middenvelder/winger moederziel alleen op doelman Alexandre Oukidja af en die jongen keek zich zodanig scheel op het geniale overstapje van de topper van Marseille dat hij in zijn poging om een doelpunt te verhinderen een onnatuurlijk beweging maakte met zijn knie.

De onfortuinlijke keeper bleef na de treffer van Payet in het Stade Vélodrome aangeslagen en kermend van de pijn liggen en moest noodgedwongen afgevoerd worden. Erg jammer voor de 29-jarige Fransman, die we langs deze weg dan ook een spoedig herstel willen toewensen. Want, een doelpunt slikken én je in één adem ook nog eens zwaar blesseren, dat wil je als doelman toch écht niet meemaken hoor...

Glenn Bogaert

Ligue 1 \\ Marseille \\ Strasbourg
 
 
Reacties.