'Michel Preud'homme - gisteren nog in Brugge - binnen enkele uren opnieuw trainer (en dat heeft gevolgen voor Rode Duivels)'

17 januari 2018 07:15

Wat al dagen in de lucht hangt, wordt binnen een paar uur zo goed als zeker geofficialiseerd: Michel Preud'homme wordt de nieuwe trainer van het Franse Bordeaux. Voor de 58-jarige Luikenaar komt er zo een einde aan de sabbatperiode die hij inlaste na zijn vertrek bij Club Brugge.

'Het Laatste Nieuws' is zeker van z'n stuk: Preud'homme neem straks de taken over van de huidige coach Jocelyn Gourvenec. De voorbije dagen werd er intensief onderhandeld, maar van een volledig akkoord zou vooralsnog geen sprake zijn. Al is het zo dat enkel wat pietluttige details een deal nog in de weg staan.

Michel Preud'homme zou bij Girondins de Bordeaux tekenen voor 2,5 jaar én dat betekent natuurlijk dat de ex-trainer van blauw-zwart, Standard en AA Gent na het WK in Rusland géén bondscoach wordt van de Rode Duivels. Opvallend: gisteravond was de Waalse succescoach nog aanwezig in Jan Breydel voor de cupmatch tussen Club en Charleroi.

Ligue 1 \\ Beker van België \\ Club Brugge \\ Bordeaux
 
 
 
Reacties.