Ook voor nieuwe verdediger wordt het moeilijk: "Anderlecht zal met een héél goed bod moeten komen"

18 januari 2018 20:25

Anderlecht heeft interesse in verdediger Ognjen Vranjes van AEK Athene. Paars-wit zag zelfs al een bod geweigerd door de directie van de Griekse club. Wij vroegen een Griekse journalist naar zijn huidige situatie.

Anderlecht had een bod van 250.000 euro, met een optie tot aankoop van 1,5 miljoen ingediend. Nadat het afgewezen werd, staakte de speler woensdagnamiddag de training. Om naar Brussel te kunnen? Mogelijk.

We vroegen een Griekse journalist wat er juist speelt. "Hij was vandaag terug op training nadat hij gisteren forfait gaf", aldus Giannis Stavropoulos, journalist voor Sport-fm.gr. "De club gaat het zonder twijfel een boete opleggen voor zijn afwezigheid."

Nadat hij zijn kat stuurde, had Vranjes een overleg met het bestuur van AEK. "Hij sprak gisteren met Melissanidis (de voorzitter) en die heeft hem gezegd dat hij aan geen enkele club verkocht wordt op dit moment. Dus als Anderlecht hem nu wil, gaan ze wel een heel goed bod moeten doen."

Moeilijk gezien de huidige situatie, al zien ze wel het geld van Stanciu binnenkomen. Maar daar moet ook nog een spits van gekocht worden.

Manuel Gonzalez

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ Anderlecht \\ AEK Athene
 
 
Reacties.