Een 10 op 10 van L'Equipe voor Neymar, maar toch moet Meunier hem verdedigen: "Wat ondankbaar van de fans"

18 januari 2018 15:21

PSG won gisteren moet 8-0 van Dijon. Een historische zege, want nog nooit won de Parijse topclub in het eigen Parc des Princes met zoveel verschil. Neymar was opnieuw de grote bezieler, maar kreeg toch de fans over zich. Thomas Meunier verdedigt hem nu.

Vier goals en twee assists, dan moet je als fan toch kirren van plezier en op de banken staan? Niet bij PSG, want Neymar scoorde zijn vierde doelpunt vanop de stip en die goal hadden de supporters aan Cavani gegund. De Uruguayaan had immers alleen clubtopschutter aller tijden kunnen worden, maar Neymar gaf de bal niet af.

Cavani staat na zijn goal van gisteren wel op gelijke hoogte met Zlatan Ibrahimovic. "Bij de penalty was Neymar vooraf aangewezen en hij heeft zijn verantwoordelijkheid genomen", gaf Thomas Meunier meer uitleg bij RMC Sport.

"Als hij de bal aan Edinson had gegeven, dan zou dat mooi geweest zijn. Maar als het nu niet gebeurd is, dan zal het zondag wel zo zijn. Edinson zal het record verpulveren. Of Neymar op de hoogte was van het record? Geen idee."

Het boegeroep schoot wel in het verkeerde keelgat. "Hij was misschien wat rancuneus. De meeste spelers reageren op die manier. Als je 4 keer scoort en 2 assists geeft, dan is zo'n reactie van de supporters wat ondankbaar."

Ligue 1 \\ PSG \\ Dijon
 
 
 
Reacties.