Nóg een Nederlander op Jan Breydel: Club Brugge rondt mogelijk vandaag nog de komst van gewezen Oranje-international af

19 januari 2018 07:25

Club Brugge zoekt volop naar een nieuwe doelman nadat de deal met de Oekraïner Denys Boyko in laatste instantie afsprong. In de speurtocht naar een concurrent voor Vladimir Gabulov is blauw-zwart in Nederland neergestreken.

Club liet zijn oog vallen op Kenneth Vermeer, de 32-jarige goalie die weg wil bij landskampioen Feyenoord. Club wil de ex-international voor zes maanden huren, met een optie tot aankoop, aldus Het Laatste Nieuws. Indien de onderhandelingen niet afspringen zoals met Boyko gebeurde, wordt de deal eerstdaags afgerond. Vrijdag staan er al medische tests op het menu.

In december, toen Club volop met zijn huiswerk voor de wintermercato bezig was, informeerde de Belgische competitieleider al eens naar Vermeer. Toen liet Feyenoord verstaan dat een deal geen optie was. Nadat hij bij de Rotterdammers plots niet langer in de plannen paste, veranderde dat.

Gelijke strijd

Vermeer moet bij Club de concurrentie aangaan met de 32-jarige Gabulov. Beide keepers zouden bij de start van de tweede seizoenshelft gelijke kansen krijgen om Ivan Leko te overtuigen. Met Denswil, Clasie en Vormer komt Vermeer op jan Breydel enkele landgenoten tegen.

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Nederlandse Eredivisie \\ Club Brugge \\ Feyenoord
 
 
Reacties.