? Ex-Genkie bevestigt zijn groeiende status in Duitsland: geniaal hakbaldoelpunt doet monden openvallen

21 januari 2018 22:55

Bayer Leverkusen heeft zondagmiddag flink uitgehaald op het veld van Hoffenheim, het werd 1-4. Het was een oude bekende uit de Jupiler Pro League die de ban brak voor de bezoekers, en hoe!

Leon Bailey is zich in de Bundesliga aan het opwerken tot een heuse sensatie. Hij werd onlangs verkozen tot tweede beste speler van de heenronde (na Lewandowski) en is vast van plan om ook in de tweede seizoenshelft zijn marktwaarde verder op te krikken.

Het voormalig Genks goudhaantje opende op een werkelijk verbluffende manier de score voor zijn team Bayer Leverkusen. De dribbelvaardige Jamaicaan kreeg een voorzet iets achter zich aangespeeld waardoor hij met zijn rug naar doel stond. Bailey kreeg een ingeving en verschalkte Hoffenheim-sluitpost Baumann met een fenomenale hakbal.

De score werd daarna verder uitgediept door goals van Alario (2x) en Baumgartlinger. Szalai zorgde voor de eerredder voor de thuisploeg. Door de 1-4 overwinning wipt Leverkusen voorlopig op een gedeelde tweede plaats, samen met Schalke 04, Mönchengladbach en RB Leipzig.

{INSERT_RANKING}

Bundesliga \\ Bayer Leverkusen
 
 
 
Reacties.