Nu ook OFFICIEEL: Robin van Persie mag zich opnieuw speler van Feyenoord noemen

22 januari 2018 12:18

De cirkel is helemaal rond voor Robin van Persie: de 34-jarige Nederlandse aanvaller mag zich officieel weer een speler van Feyenoord noemen. De 102-voudige international van Oranje tekende vandaag een contract voor 1,5 jaar in De Kuip.

De terugkeer van 'RVP' naar zijn oude liefde zat er al een tijdje aan te komen, maar is nu ook voor de volle 100% in kannen en kruiken. Van Persie, die maar liefst 50 keer scoorde voor het Nederlands elftal, komt transfervrij over van de Turkse topclub Fenerbahçe.

Ervaren rot Robin van Persie had zijn medische testen al achter de rug en traint hij straks al een eerste keer mee met de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst. Bij Feyenoord zijn ze in de wolken met de langverwachte terugkeer van hun publiekslieveling. Die zal straks te bewonderen zijn met het rugnummer 32.

"Het is mooi en speciaal dat na onder andere Dirk Kuyt en Giovanni van Bronckhorst opnieuw een icoon terugkeert bij Feyenoord. Met zijn enorme ervaring en grote kwaliteiten als speler kan Robin absoluut van grote waarde zijn voor het team", klinkt het bij een trotse technisch directeur Martin van Geel.

Glenn Bogaert

Nederlandse Eredivisie \\ Feyenoord
 
 
Reacties.