Ruilt Patrick Decuyper Antwerp in voor een andere traditieclub? Ambitieus plan ligt alvast op tafel

22 januari 2018 17:05

In de zomer van 2017 nam het duo Gheysens - D'Onofrio de touwtjes in handen bij Antwerp. Patrick Decuyper, die de oudste club van het land kort voordien nog naar de Jupiler Pro League terugbracht, verdween zo naar de achtergrond. Mogelijk kiest de zakenman weldra voor een nieuw ambitieus project.

Decuyper werd na de komst van de tandem Gheysens-D'Onofrio verantwoordelijk voor de jeugd en het commerciële luik. Eind december sijpelde het bericht binnen dat het huidige bestuur nadenkt over het aanblijven van Decuyper bij Antwerp, iets wat hij geruchten noemde. (Dat leest u HIER)

Toch ligt de toekomst van Decuyper mogelijk elders. De ondernemer woonde op 7 januari de oefenwedstrijd tussen Eendracht Aalst en KSK Ronse (2-1) bij. Decuyper sprak die zondag onder meer met Aalst-voorzitter Patrick Le Juste over de ambitieuze plannen van de traditieclub, die momenteel in de middenmoot van de Eerste Amateurklasse vertoeft.

Terug naar het betaald voetbal

De preses van de Ajuinen wil vooruit en droomt ervan om binnen de twee jaar te stijgen naar het betaald voetbal. Een ervaren man als Decuyper kan het Aalsterse project een serieuze duw in de rug geven.

Decuyper gaat geen uitdaging uit de weg, dat liet hij in het verleden al zien bij Zulte Waregem en Antwerp. Mogelijk kiest hij de komende maanden voor een nieuw avontuur in de carnavalstad.

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Club Brugge \\ Eendracht Aalst
 
 
Reacties.