? Ruime zege voor PSG, Cavani heeft dan toch zijn record beet

27 januari 2018 18:51

Paris Saint-Germain heeft in de Franse competitie een ruime zege geboekt tegen Montpellier. Voor de Uruguayaanse aanvaller Edinson Cavani was er een mooi moment, want hij heeft een nieuw record beet.

Edinson Cavani zette PSG al na 11 minuten op rozen. Een speciale goal, want het was zijn 157e doelpunt voor de Parijse club. Daarmee brak hij het record van niemand minder dan Zlatan Ibrahimovic. Over die recordgoal was twee weken geleden al heel wat te doen. Neymar gunde het zijn ploegmaat toen niet om de strafschop voor zijn 157e goal te trappen. Nu heeft Cavani het record dus wel beet.

Vijf minuten voor de pauze was het 2-0. Diezelfde Neymar zette zich achter een elfmeter en faalde niet. 2-0 was ook de ruststand. Twintig minuten voor tijd zette Di Maria de stand op 3-0. Nog tien minuten later legde Neymar met zijn tweede van de avond de 4-0 eindstand vast.

Dankzij de zege loopt PSG (voorlopig) 11 punten uit op eerste achtervolger Olympique Lyon. Rode Duivel Thomas Meunier maakte de 90 minuten vol.