Hoogtijden bij "den Iendracht": na derby tegen Dender maakt Aalst zich op voor knotsgekke carnavalstopper

01 februari 2018 10:00

Carnaval nadert met rasse schreden en daar kijkt iedereen in Aalst en naburige omstreken reikhalzend naar uit. En ook Eendracht Aalst doet natuurlijk zijn duit in het zakje met een heuse carnavalsmatch tegen SK Deinze. Een duel tussen twee ambitieuze Oost-Vlaamse teams.

Het duel tussen Aalst en Deinze moest eigenlijk in december afgewerkt worden, maar toen was de sneeuw nog spelbreker. Niet getreurd echter, de titelkandidaat, die pas op een ontgoochelende zevende plaats prijkt, komt nu volgende week vrijdag 9 februari op bezoek in het sfeervolle Pierre Cornelisstadion en dus vormt die confrontatie meteen de aftrap van Oilsjt Carnaval 2018.

"Misschien voor het eerst start 'den Iendracht' niet als favoriet aan de carnavalsmatch want er komt een onvervalste titelpretendent op bezoek: SK Deinze. Een weerzien ook met Regi Van Acker, Matthias Lievens, Steve Bael, Philippe Janssens en Arnaud De Greef. Iendrachters, Carnavalisten, allen op post om in een unieke carnavalssfeer SK Deinze het vuur aan de schenen te leggen! Iendracht veroooooooooit!", klinkt het dolenthousiast op Facebook.

Glenn Bogaert

Eendracht Aalst
 
 
Reacties.