Hanni reageert op de fans: "Mijn ouders wilden zelfs niet meer komen kijken"

02 februari 2018 07:39

De relatie tussen Sofiane Hanni en het Anderlechtse publiek was al een tijdje verzuurd, maar de laatst tijd kon de aanvallende middenvelder echt niets goeds meer doen voor de achterban. En toch gaan ze hem daar missen.

De fluitconcerten, die gaat Hanni zelf alvast niet missen. "Die fluitconcerten deden pijn", aldus Hanni in Het Laatste Nieuws. "Niet alleen bij mij, maar vooral voor mijn familie was het zwaar. Mijn partner leed enorm onder de kritiek, net als mijn ouders."

"Het was zelfs zo erg dat ze op den duur geen zin meer hadden om vanuit Parijs naar Brussel te komen om mij live aan te moedigen. Dat komt aan, hé. Het kon niet meer verder."

Het is jammer voor de fans die wel van me hielden -Sofiane Hanni

Toch was niet het hélé stadion tegen hem. "Nochtans ging het slechts om een minderheid die voortdurend negatief was tegenover mij - een goeie 10 procent, schat ik. Het is jammer voor de fans die wel van me hielden dat het zo moet eindigen. Hen wil ik dan ook bedanken, net als Anderlecht trouwens."

Heeft Anderlecht zonder hem nog een waterkansje op de titel? "Ook met mij zou het een helse opdracht geweest zijn om Club Brugge te bedreigen."

Manuel Gonzalez

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ Anderlecht \\ Spartak Moskou
 
 
Reacties.