Van Holsbeeck komt terug op Hanni en Dendoncker: "Bod voor Leander kwam te laat"

02 februari 2018 07:58

Eerlijk, wij hadden deze transferperiode niet in de schoenen van Herman Van Holsbeeck willen staan. De algemeen manager van Anderlecht moest transfers doen zonder budget, nooit makkelijk.

Toch had Dendoncker de kas kunnen spekken. ""Als er enkele uren voor het sluiten van de transferperiode een bod komt, dan is dat voor ons niet bespreekbaar. Was deze aanbieding op 2 januari gekomen, dan hadden we een maand om te onderhandelen en een alternatief te zoeken", is Van Holsbeeck duidelijk in Het Laatste Nieuws.

"Leander zal wellicht de club eind dit seizoen verlaten. Ten laatste maandag heb ik een afspraak met zijn manager voor een goed gesprek, zodat hij weet waar hij na dit seizoen speelt."

Ongelukkige Hanni

Hanni zorgde wel voor inkomsten. "We hadden Hanni beloofd dat we bij een serieus bod rond de tafel gingen zitten - het is een feit dat hij al een hele tijd ongelukkig rondliep op Anderlecht. Dat bod is er gekomen, meer dan één zelfs. Anderlecht is een club die probeert de uitgestippelde lijnen in het begin van het seizoen te respecteren."

Manuel Gonzalez

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ Anderlecht \\ Spartak Moskou
 
 
Reacties.