? Nainggolan en co. legden de eindstand - ondanks rode kaart - na 44 seconden vast

04 februari 2018 14:24

Op bezoek bij de voorlaatste in de stand, een eitje toch? Niet bepaald. Op het veld van Hellas Verona moest AS Roma het onderste uit de kan halen voor de drie punten.

Het kon nochtans niet beter beginnen. Amper 44 seconden of Cengiz Under had met een rake knal al geprofiteerd van de thuisdefensie die nog niet goed wakker was. Het zou meteen de eindstand worden.

Roma had zeker het overwicht, maar liet het na om de kansen af te maken. Ook Nainggolan, die enkele keren van ver uithaalde, vond de achterkant van het net niet. Het was zelfs nog veertig minuten zweten toen Pellegrini in de 51ste minuut rood pakte voor een gevaarlijke tackle langs achter. Al was dat er niet zozeer aan te zien.

De Romeinen staan momenteel vijfde comfortabel vijfde, op een zakdoek met Inter en Lazio. De titelhoop mogen ze wel stilaan opbergen, want Napoli en Juventus staan op respectievelijk twaalf en dertien punten. Als we een Rode Duivel kampioen willen zien worden in Italië, zal het dus van Dries Mertens moeten komen.

Yannick Lambrecht

Serie A \\ AS Roma \\ Hellas Verona
 
 
Reacties.