De Boeck lovend over verrassende sterkhouder: "Iedereen spreekt over Chevalier en Perbet, maar hij vliegt over het veld"

06 februari 2018 12:27

KV Kortrijk staat er weer. Teddy Chevalier (11 goals), Thomas Kaminski (6 clean sheets) en Idir Ouali (6 assists) zijn maar enkele uitblinkers, want dan vergeten we nog Jérémy Perbet.

Bekende namen Chevalier en Perbet zuigen alle aandacht naar zich toe, maar ook flankaanvaller Ouali laat zich steeds meer zien. Zijn rush waarmee hij zaterdag de 0-1 tegen STVV inleidde was indrukwekkend. "Iedereen spreek over Chevalier en perbet, maar Ouali vliegt momenteel over het veld", aldus KVK-coach Glen De Boeck. "Hij zit in een periode dat hij alles aandurft."

Ouali zit in een periode waarin hij alles aandurft

Toen de Antwerpse trainer het roer van Yannis Anastasiou overnam, zat Ouali nog in de B-kern. "Toen ik dat hoorde, hebben we een telefoongesprek gehad. Ouali is komen meetrainen en stond meteen in de ploeg."

"Sindsdien is hij niet meer uit de ploeg gegaan. Dat getuigt van mentale weerbaarheid." Onder De Boeck deed de 29-jarige Fransman al twaalf keer mee."

Bart Vandenbussche

Jupiler Pro League \\ Beker van België \\ KRC Genk \\ STVV \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.