Degryse vindt de spanning die Vanhaezebrouck creëert geen goede zaak: "Ik hoor dat Hanni mede door hem vertrok"

06 februari 2018 07:57

Hein Vanhaezebrouck haalde zondag na het 2-2-gelijkspel uit naar zijn spelersgroep. De manier waarop zijn manschappen 20 à 25 minuten acteerden vond de T1 van Anderlecht onverantwoord.

"Ik moet opletten wat ik zeg, maar ik had zin om mee te beginnen fluiten met het publiek", verkondigde Vanhaezebrouck, die zich ook afvroeg waar de sterkhouders waren.

"Ik kan me niet inbeelden hoe ik op zo een uithaal van mijn trainer gereageerd zou hebben - niemand zette me ooit zó in mijn hemd", analyseert Marc Degryse de paars-witte situatie in Het Laatste Nieuws.

Door het vuur gaan

Geert De Vlieger zei eerder al dat Vanhaezebrouck moet oppassend at hij niet verschillende kampen creëert. (Dat leest u HIER) Een mening die Degryse deelt.

"Ik denk dat Vanhaezebrock zijn mannen zo niet uit de put krijgt. Integendeel zelfs: misschien duwt hij ze net dieper in de zorgen. Verwacht hij dat Dendoncker en Kums in het vervolg voor hem door het vuur zullen gaan? Naar wat ik hoor, was Hanni na amper enkele maanden uitgekeken op Vanhaezebrouck en vertrok hij mede daardoor. Wel, dan moet Hein eens nadenken."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ Anderlecht \\ Spartak Moskou
 
 
Reacties.