Oulare geeft Antwerp-fans hoop: "In het ideale scenario doe ik er een tweede seizoen bij"

08 februari 2018 21:45

Obbi Oulare is terug fit en trof op de vorige speeldag raak voor Antwerp tegen Waasland-Beveren. Met een streep klopte hij de bezoekende doelman, Davy Roef. De bonkige aanvaller voelt zich goed bij 'The Great Old' en wil graag een verlengd verblijf breien aan zijn uitleenbeurt.

In een interview in Sport/Voetbalmagazine geeft de 22-jarige Belgische spits aan dat hij al weet waar hij wil spelen volgend seizoen: "Na een goed seizoen moet je altijd bevestigen. En dat kan het best in dezelfde competitie en bij dezelfde club. In het ideale scenario doe ik er een tweede seizoen bij op Antwerp."

Stabiliteit

De ex-speler van onder andere Club Brugge en Zulte-Waregem heeft nood aan stabiliteit: "Verhuizen betekent opnieuw: aanpassen aan een nieuwe coach, nieuwe ploegmaats en een ander land. Ik wil mij bij een club settelen. Soms ben ik het een beetje beu om overal uitgeleend te worden."

Statistieken opkrikken

Of een langer verblijf op de Bosuil realistisch is, zal voor een groot stuk afhangen van zijn prestaties: "Veel zal afhangen van de resterende wedstrijden in de reguliere competitie en mijn parcours in de play-offs. Ik moet mijn statistieken opkrikken, maar ik wil niet enkel afgerekend worden op het aantal doelpunten die ik gemaakt zal hebben."

Clint Vens

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.