Topschutter Chevalier wil vernieuwd contract bij Kortrijk, maar..."Ze tonen geen respect met hun voorstel"

12 februari 2018 05:30

Op het veld heeft de zon nooit feller geschenen voor Teddy Chevalier. Hij hoopte daarom op een vernieuwd contract bij KV Kortrijk, maar waar ze mee afkwamen...

"Ik zal je de waarheid vertellen", begint Chevalier na zijn hattrick tegen Antwerp. "De club heeft een voorstel gedaan, maar ze tonen geen respect. Ik besef dat Kortrijk geen topclub is en ik vraag ook geen miljoenen, maar ik ben meer waard. Ze hebben me teleurgesteld met hun voorstel", klinkt het serieus.

Hij verwijst daarbij naar zijn eerste periode in Kortrijk. "Ik ben voor 750.000 euro vertrokken (in 2015 naar het Turkse Rizespor, red.) en ben in de zomer gratis teruggekeerd als vrije speler. Als je me dan bezig ziet op het veld, verdien ik toch iets in de plaats. Dus of ik bijteken? Misschien wel, misschien niet."

China? Of liever Rusland?

De mogelijkheid dat de topschutter niet bijtekent, is dus wel zeker reëel. Chevalier heeft zelfs al een buitenlands aanbod op zak. "Een Chinese club heeft contact opgenomen, maar dat zie ik niet zitten. Dat is te ver weg van thuis. Een Russische club eventueel wel nog. Maar we zullen eerst zien wat de onderhandelingen opleveren."

Het eerste dat ik hier van hoor - Glen De Boeck

Op de persconferentie kreeg Glen De Boeck de vraag wat hij vindt van die perikelen, maar de trainer kwam uit de lucht gevallen. "Ik kan daar niet op antwoorden, want dit is het eerste dat ik ervan hoor. Ik weet wel dat hij graag wil bijtekenen, maar ja... Zolang hij maar presteert op het veld", zei de coach.

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ KV Kortrijk
 
 
 
Reacties.