Bij KV Mechelen balen ze nog steeds om gemiste kans: "Als we die match hadden gewonnen, waren we al met één been gered"


Foto: © photonews 13 februari 2018 21:19

KV Mechelen kan weer een beetje vrijer ademen. De in degradatienood verkerende sympathieke traditieclub won afgelopen zaterdag dé match op leven en dood tegen Eupen en is voorlopig (?) weg van de laatste plaats. En toch zijn ze Achter de Kazerne nog niet helemaal gerust in een goeie afloop.

Mats Rits was gisteren te gast in VISTA!, de wekelijkse voetbaltalkshow van HLN, en kwam nog eens terug op de match van vorige week tegen Anderlecht want 'Malinwa' liet in het Astridpark twee gouden punten liggen. En die zouden weleens belangrijk kunnen zijn in de eindafrekening.

"Eigenlijk moeten het aan de rust 1-3 staan en dan is de match gedaan, maar bij 1-2 kan je verwachten dat Anderlecht nog wel gaat komen. Het wordt dan 2-2, maar op het einde krijgen we nog een countermogelijkheid waar we met drie tegen één komen. We hebben die beelden bekeken en we spelen die fase niet goed uit, de bal geraakte net niet tot bij de vrijstaande mensen. Voor hetzelfde geld win je die match en als we die drie punten op zak hadden gestoken, waren we al met één been gered."Jupiler Pro League \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.