Had de kampioenenmaker het bij het rechte eind? "Misschien schatte Weiler zijn groep wel beter in dan wij allemaal dachten"

13 februari 2018 16:42

Anderlecht blijft spartelen in de competitie. Op het veld van KV Oostende verloren de Brusselaars al voor de zesde keer dit seizoen.

De manier waarop de Belgische landskampioen voetbalde in de Versluys Arena deed bij momenten pijn aan de ogen. "Er was weinig beweging en er werd veel breed gespeeld. De simpelste zaken mislukten", analyseerde Wesley Sonck de prestatie van RSCA maandagavond in Extra Time. "Als je 15 jaar geleden naar Anderlecht trok, ging je met angst naar daar. Tegenwoordig denk ik dat iedereen graag tegen dit Anderlecht speelt."

Hoe is het mogelijk dat Anderlecht Sofiane Hanni heeft verkocht?

Jan Mulder trad de Ninovieter bij. "Er is een gebrek aan klasse en kwaliteit. Hoe is het mogelijk dat Anderlecht Sofiane Hanni heeft verkocht? Anderlecht heeft spelers nodig en geen middelmatige. Vroeger keek je op naar wie bij Anderlecht speelde, nu niet meer."

Ook René Weiler, de man die Anderlecht vorig jaar de titel bezorgde, kwam ter sprake. "We vonden allemaal dat hij geen trainer voor Anderlecht was. Misschien wordt het tijd om meer terug naar zijn stijl te gaan", pikte Filip Joos in. "Misschien heeft hij zijn groep wel beter ingeschat dan wij allemaal dachten", aldus Sonck nog.

Manuel Gonzalez

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ Anderlecht \\ Spartak Moskou
 
 
Reacties.