Niks dan lof voor Rode Duivel: "Vraag aan 100 spelers wie hun beste ploegmaat ooit is en zijn naam zal héél veel vallen"


Foto: © photonews 13 februari 2018 21:43

Onze Rode Duivels gooien alweer hoge ogen in het buitenland en dat geldt ook voor Mousa Dembélé. De 30-jarige middenvelder van Tottenham etaleerde tegen Arsenal nog eens zijn geweldige kunnen en wordt dan ook terecht langs alle kanten bewierookt.

Ook Wesley Sonck steekt zijn bewondering voor Dembélé niet onder stoelen of banken: "We spreken altijd over Kevin De Bruyne als beste middenvelder, maar ik heb er afgelopen weekend nog eentje zien lopen: Mousa Dembélé. Hij was tegen Arsenal weer outstanding", klonk het in 'Extra Time'.

Genot

De Rode Duivel verdeelde en heerste op de middenstrook van 'The Spurs': "Vroeger speelde hij offensiever en verwachtten we acties en goals van hem, maar nu heeft Mousa een positie op veld gevonden waar hij alles wat hij heeft, kan tentoonspreiden. Hij is moeilijk van de bal te zetten, heeft verticaliteit in zijn spel en dribbelt enorm simpel zijn tegenstanders. Hij is gewoon een genot om naar te kijken."

Het jeugdproduct van Beerschot verkeert in bloedvorm: "Als je ziet hoe makkelijk dat allemaal lijkt wat hij doet, Mousa is echt onwaarschijnlijk. Iedereen wil zo iemand in zijn ploeg. Echt waar hé, als je aan 100 spelers vraagt wie de beste is met wie ze ooit hebben samengespeeld dan zal de naam van Mousa heel veel genoemd worden. Bij mij komt hij alvast in mijn top-5."

Champions League \\ Tottenham \\ Juventus
 
 
 
Reacties.