Rode Duivel bevindt zich zo stilaan in uitzichtloze situatie

13 februari 2018 20:57

Morgenavond kijkt het Liverpool van Simon Mignolet het Portugese FC Porto in de ogen. Onze landgenoot zal echter opnieuw niet tussen de palen staan bij 'The Reds', dat heeft Jürgen Klopp vandaag laten blijken in de aanloop naar het duel in de Champions League.

De 29-jarige Mignolet verbijt al enkele weken zijn ontgoocheling op de bank en het ziet er niet bepaald naar uit dat hij snel zal gerehabiliteerd worden. Manager Klopp blijft immers het vertrouwen behouden in zijn landgenoot Loris Karius. De blonde Duitser deed het afgelopen weekend voortreffelijk tegen Southampton.

"Loris zal starten. Het is voor alle doelmannen hetzelfde verhaal: ze hebben vertrouwen nodig. Ik wil er niet te veel over spreken want we zijn enkel bezig met de eerstvolgende match, maar Karius speelde een belangrijke rol tegen Southampton."

En dus mag de concurrent van 'Big Si' blijven staan: "Hij verrichtte enkele goeie en belangrijke reddingen. Hij schatte bepaalde situaties ook uitstekend en clever in, zo bracht hij het spel een aantal keer snel op gang. Loris zat echt in de match, hij leverde gewoon een puike prestatie af", klinkt het op de clubwebsite van Liverpool. Het moge duidelijk wezen: Mignolet is het kind van de rekening, komt dat nog wel goed?

Glenn Bogaert

Champions League \\ Liverpool FC \\ FC Porto
 
 
Reacties.