Nieuwkomer deed het goed bij Essevee: "Hoop dat er sommigen aan hem een voorbeeld nemen"

16 februari 2018 12:13

Francky Dury besloot een aantal nieuwkomers tussen de lijnen te gooien in en tegen Racing Genk. "We hebben ze gehaald, nu moeten we ze ook gebruiken", klonk het. En ze deden het behoorlijk. Achterin is er alvast meer ervaring gekomen met Johan Bjordal.

"Johan heeft veel ervaring en dat zie je meteen. Hij spreekt ook achterin, ik hoop dat er sommigen een voorbeeld aan hem gaan nemen naar coaching toe. Hopelijk mag dat nu in elke linie gebeuren, want de communicatie nog verbeteren", was Sammy Bossut na de wedstrijd in Genk tevreden.

"Een opportuniteit, omdat we achterin nog veel doelpunten slikten", was Francky Dury duidelijk over zijn Noorse versterking. En die begon in Genk met een goede wedstrijd. Hoe blikt hij daarop nu achteraf zelf terug?

Hopelijk gaat het beter en beter

"Het was geen leuk debuut qua resultaat. Beginnen met een nederlaag wil niemand graag doen", aldus de Noor. "Maar het was wel leuk om minuten te kunnen maken, in de basis te kunnen beginnen en zo mijn debuut te maken."

Bjordal was niet ontevreden: "Ik denk dat mijn prestatie wel degelijk was, maar het kan zeker nog beter. Het was lang geleden dat ik nog eens 90 minuten speelde, dus dat deed deugd. Die communicatie? Ook al ben ik hier nog maar twee weken, het is niet moeilijk om te spreken op het veld. Hopelijk gaat het steeds beter en beter."

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Zulte Waregem \\ Eupen
 
 
Reacties.