? PSG leek nog even aangeslagen na nederlaag tegen Real, maar legt er dan toch nog vijf in het mandje

17 februari 2018 23:00

PSG kreeg afgelopen week een serieuze tik te verwerken in de Champions League en het spook van Madrid leek nog even na te zinderen in de Ligue 1. Het peperdure sterrenensemble keek thuis tegen Strasbourg - jawel u leest het goed - al vroeg tegen een 0-1 aan, maar zette het nog vakkundig recht.

Het was even schrikken daar in Parc des Princes toen ene Jean-Audes Aholou al na vijf minuten voor de verrassende bezoekende voorsprong zorgde. Thomas Meunier, alweer op de bank, geloofde z'n ogen niet.

Gelukkig voor trainer Unai Emery was schudde het zijn mannen wel wakker want nog voor we halfweg waren in de eerste helft stond het al 3-1. Draxler, Neymar en Di María zetten het scheve zaakje vakkundig recht. De nummer 14 in de Ligue 1 toonde evenwel weerbaarheid en de aansluitingstreffer van Bahoken deed de Parijse fan toch weer even bibberen.

Dan moest sluipschutter en doelpuntenmachine Edinson Cavani het maar oplossen: op nauwelijks vijf minuten tijd tekende die voor de 4-2 en de 5-2. Orde op zaken gezet en zo die bijzonder zure 3-1 nederlaag tegen Real toch duchtig doorgespoeld. Maar moeiteloos was het nu ook niet ...