Stallone Limbombe spreekt over de grootste mislukking uit zijn carrière: "Ik had beter naar Bob Peeters geluisterd

23 februari 2018 06:02

Antwerp blijft drie speeldagen voor het einde van de reguliere competitie meedoen voor play-off 1. Een van de belangrijke schakels bij de Great Old is Stallone Limbombe.

Veel Antwerp-aanvallen vertrekken vanaf de rechterkant van Limbombe. Met vier competitiegoals en 2 assists is de 26-jarige winger de man met de beste statistieken bij de neo-eersteklasser.

Limbombe is een van de weinige spelers die na de promotie zijn plaats in de kern van Antwerp behield. De vleugelspeler voetbalt al sedert 2014 op de Bosuil. Voordien verdedigde hij de kleuren van Oosterzonen, het Spaanse Cultural Leonesa, Jong PSV en en de jeugd van AA Gent.

Spelen voor het geld in het buitenland

Zijn vertrek bij de Buffalo's in 2010 noemt Limbombe in Sport/Voetbalmagazine zijn grootste mislukking van zijn carrière. "Ik ben een laatbloeier. Te snel wilde ik gaan spelen voor het geld in het buitenland."

"Toen ik onder contract lag bij AA Gent, raadde Bob Peeters me aan om niet te vertrekken maar om mijn carrière geleidelijk op te bouwen. Achteraf bekeken had ik beter geluisterd. Ik vertrok naar PSV en Spanje. Daardoor verloor ik een drietal jaar van een veelbelovende loopbaan", beseft Limbombe.

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ 2e klasse \\ Antwerp \\ KAA Gent \\ Westerlo \\ Lierse Kempenzonen \\ FCV Dender EH
 
 
Reacties.