Uitgeleende Anderlecht-jongeling hoopt: "Ze gaan toch niet voor niks al die jaren in mij geïnvesteerd hebben?"

23 februari 2018 21:27

Hoe gaat Anderlecht er volgend seizoen uitzien? Velen zullen vertrekken, velen zullen arriveren. Maar er zijn ook nog de uitgeleende spelers. Waar ligt de toekomst van bijvoorbeeld Wout Faes? "Ik hoop nog steeds op een kans bij Anderlecht."

Faes wordt tot eind dit seizoen uitgeleend aan het Nederlandse Excelsior en kon er de laatste weken ook een basisplaats veroveren. "Mentaal heb ik het best wel lastig gehad", vertelt hij bij Voetbal International. "Ik speelde te weinig, maar áls ik speelde ging het goed."

"Dat is best lastig. Maar ik ben er goed mee omgegaan, denk ik. Op trainingen leer ik veel, ik ontwikkelde me echt. Mede dank zij de trainer, die zelf ook centrale verdediger is geweest. Ik heb daar nu profijt van. Ik voel veel vertrouwen en ik mag best zeggen dat ik dat ook waarmaak."

Ik mag best zeggen dat ik het vertrouwen waarmaak

En na dit seizoen? "Na dit seizoen zal ik met Anderlecht in gesprek gaan over de toekomst. Ik weet dat ze me in de gaten houden en ik heb ook contact met een aantal mensen. Verder is het nu nog te vroeg om te weten hoe het gaat lopen. Ik wil nog altijd voor mijn kans gaan bij Anderlecht. Ze zullen toch niet voor niets al die jaren geïnvesteerd hebben in mij?"

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Nederlandse Eredivisie \\ Anderlecht \\ Excelsior
 
 
Reacties.