Auwch: alweer geen scheidsrechter voor duel KV Mechelen in tweede nationale - Genk Ladies en Club Brugge zetten nieuwe stap richting promotie

25 februari 2018 13:46

In tweede nationale stonden er ook weer heel wat interessante duels op het programma dit weekend. En in tijden waar de KBVB de Auwch Award kreeg omdat ze - volgens de Vrouwenraad - te weinig aandacht hebben voor het vrouwenvoetbal in België, kijken velen met argusogen.

In tweede nationale A stond een absolute topper tussen Egem en Club Brugge op het programma. Wittouck bracht de thuisploeg op voorsprong op het uur, maar Kay Cuvelier maakte nog 1-1 gelijk.

In de stand blijft de kloof tussen beide ploegen zo vijf punten in het voordeel van blauw-zwart, dat ook nog twee wedstrijden te goed heeft. En dus blijft Club Brugge op weg naar de titel en promotie naar eerste nationale.

Genk op cruise control

In tweede nationale B speelden OH Leuven B en KV Mechelen 2-2 gelijk in de topper tussen nummers 2 en 3 in de stand. Alweer was er geen scheidsrechter voorhanden, een euvel dat Malinwa dit seizoen al voor de derde keer tegenkwam.

De KRC Genk Ladies trekken er zich bitter weinig van aan: zij wonnen van Anderlecht en staan nu met 51 o 51 al twaalf(!) punten los in de stand. De titel komt zo stilaan dichtbij.

{INSERT_MATCHDAY}

Aernout Van Lindt

DVK Egem \\ Club Brugge \\ KV Mechelen \\ Dames OHL B
 
 
Reacties.