Jongeling heeft een duidelijk doel na 4 goals en 2 assists: "Minuten maken bij Anderlecht volgend seizoen"

01 maart 2018 10:03

Vier goals en twee assists lukte hij al bij zijn Nederlandse ploeg. Daar is hij op huurbasis actief, want bij Anderlecht kreeg hij geen kansen. Dat moet in de toekomst misschien wel veranderen.

Jorn Vancamp voelt zich in zijn sas bij het Nederlandse Roda JC en scoorde er al vier keer. Zeker de laatste weken is hij echt in bloedvorm.

"Ik ben naar Roda JC gekomen om de club te helpen en mezelf te verbeteren", klonk het bij Vancamp op de webstek van de club uit Kerkrade. "Het neusje voor de goal zit in mij, ik heb dat mijn hele leven lang gedaan."

Altijd een neusje gehad voor de goal

En dus is het doel van Vancamp bij de Nederlandse club meer dan duidelijk: "Ik wil ervoor zorgen dat Roda zich kan redden en wil zoveel mogelijk minuten maken, assists geven en scoren." En dan terugkeren naar Anderlecht? 

"Ik heb nog een contract tot 2019 en ik wil volgend seizoen aansluiten bij de A-kern en minuten maken. Toch heb ik het uitstekend naar mijn zin in Nederland, dus als het in Brussel niet mocht lukken wil ik hier gerust nog een jaartje blijven ook."

Bart Vandenbussche

Jupiler Pro League \\ Nederlandse Eredivisie \\ Anderlecht \\ Roda JC Kerkrade
 
 
Reacties.