Ferrera reageert boos op uitlatingen Timmermans: "Ik weet er zoveel meer over, het zou een oneerlijke strijd zijn"

06 maart 2018 17:05

Yannick Ferrera stond begin dit seizoen aan het roer bij KV Mechelen, maar werd in oktober aan de deur gezet. Verleden week haalde voorzitter Johan Timmermans aan dat de huidige problemen deels de schuld zijn van de ex-coach. Hij zou niet genoeg strijd in het elftal gepompt hebben.

Bij Sporza reageert Ferrera nu. "Blijkbaar ben ik de reden van alle problemen bij KV Mechelen. Het is zo belachelijk dat ik er eigenlijk zelfs niet wil op antwoorden. Ik heb met meneer Timmermans nooit over voetbal gesproken omdat hij zei dat hij er toch niets over wist. En Piet den Boer heb ik nog nooit in het echt gezien. Hij kent mij niet en ik ken hem niet."

Ze zoeken een zondebok

Ferrera is niet gediend met hun uitspraken. "Als ze hun mening willen geven, heb ik er geen probleem mee. Ze hebben stress en zoeken een zondebok om de druk van zich af te houden."

"Ik zou een uur kunnen vertellen over mijn visie, maar dat heeft geen zin. Het gaat over voetbal en ik ken zoveel meer over voetbal dan die twee mensen, dat ik maar beter niets zeg. Het zou een oneerlijke strijd zijn."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.