? Radja Nainggolan tovert twee assists uit zijn sloffen in comfortabele overwinning van AS Roma

10 maart 2018 08:30

Gisteravond werd in Italië de 28ste speeldag in de Serie A op gang getrapt en onze Radja Nainggolan mocht met AS Roma de spits afbijten tegen Torino. 3-0 werd het voor de 'Giallorossi', inclusief twee assists van onze Rode Duivel.

De eerste helft in het Stadio Olimpico had zo weinig om het lijf dat het pakkende eerbetoon aan de overleden Davide Astori, de betreurde kapitein van Fiorentina met een verleden bij Roma, het absolute hoogtepunt was. Pure en onversneden emoties, niemand hield het makkelijk droog daar in de Italiaanse hoofdstad. 

Voor doelpunten en enig spektakel was het wachten tot na de rust met maar liefst drie treffers van de thuisploeg. De verlossende 1-0 werd u vriendelijk aangeboden door Kostas Manolas, die zijn goal opdroeg aan de eergisteren begraven Astori.

Op aangeven van een bedrijvige Nainggolan zette ouwe rot Daniele De Rossi de 2-0 op het bord. Diep in de toegevoegde tijd stuurde onze 'Il Ninja' nog Lorenzo Pellegrini diep voor de derde goal van de avond. AS Roma is voorlopig afgetekend derde met 56 punten, 4 stuks meer dan stadsrivaal Lazio. 

Serie A \\ AS Roma \\ Torino
 
 
 
Reacties.