CEO Pro League duidelijk: "Voetbal is niet gediend met die insinuaties, naar onze mening alles correct verlopen"


Foto: © photonews 12 maart 2018 18:40

Ze zitten er toch wat mee verveeld bij de Pro League, met al die insinuaties over en weer tussen KV Mechelen en Eupen. CEO Pierre François hoopt dat het snel stopt, maar voorlopig is hij niet van plan tussen te komen.

KV Mechelen wijst richting Moeskroen en Eupen, die het op een akkoordje gegooid zouden hebben. "Ik begrijp de ontgoocheling", aldus François. "Maar naar wat wij zien is de integriteit van de competitie niet geschonden", aldus de advocaat. "We kunnen er lang over spreken, maar die insinuaties doen geen goed aan ons voetbal."

Want François wil liever het positieve benadrukken. "De hele competitie lang is alles goed verlopen. Er is echter geen voetbal zonder emotie. Ik vind het ook spijtig dat een grote club uit de Pro League verdwijnt. Maar met OHL, Beerschot en KVM zal de Proximus League volgend seizoen nog interessanter worden."

Niets te melden

Maar dus geen verder onderzoek? "Er zijn op elke match waarnemers die de scheidsrechters in het oog houden en ik heb niks gehoord. Hun conclusie was dezelfde als de mijne: er was niets te melden. Als die insinuaties blijven duren, zullen we wel actie ondernemen."

Jupiler Pro League \\ Eupen \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.