Grote rivaal Lierse ontvangt KV Mechelen met open armen: "Eupen zou nog geen 50 man meekrijgen naar het Lisp"


Foto: © photonews 12 maart 2018 22:37

Dat er volgend jaar enkele leuke affiches zullen afgewerkt worden in 1B is door de degradatie van KV Mechelen een zekerheid. Zo zal de ploeg van Dennis van Wijk - nog afwachten of hij blijft - bijvoorbeeld grote (streek)rivaal Lierse in de ogen kunnen kijken. En daar kijken ze op het Lisp naar uit.

Walter Grootaers, de overbekende muzikale fan van Lierse, betreurt enerzijds de degradatie van KV Mechelen - "Ik was aan het duimen voor KV want ik heb veel vrienden die supporters zijn" - maar bekijkt het vanuit het perspectief van 1B ook positief: "Mechelen zal altijd heel wat volk meebrengen, dat zullen er hoe dan ook honderden zijn."

En dat zou bijvoorbeeld niet kunnen gezegd worden van Eupen: "Die zouden er nog 50 meekrijgen naar het Lisp." De titelstrijd in 1B zal alleen maar spannender worden: "Mechelen zal een heel zware concurrent zijn voor de andere teams die naar 1A willen. 1B wordt er heel wat mooier en interessanter op, terwijl eerste klasse een traditieclub verliest", klinkt het bij Sporza

Jupiler Pro League \\ Lierse SK \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.