De ene Rode Duivel in Duitsland is duidelijk de andere niet: 'Contract en WK op de helling' vs 'Huurclub bereidt bod voor'

13 maart 2018 08:38

Het WK 2018 in Rusland moet voor vele Rode Duivels het summum worden van hun carrière. Daar moeten 'we' als Belgen voor de prijzen durven en kunnen gaan. De selectie van 23 halen wordt bijzonder moeilijk voor sommigen.

Zo moet Divock Origi zich stilaan zorgen maken. Hij werd dit seizoen uitgeleend door Liverpool aan Wolfsburg en begon bij de Wolven degelijk tot goed aan het nieuwe seizoen met vier goals in zijn eerste elf wedstrijden.

Batsman

Sindsdien is de scoringsmachine wat stilgevallen en onder nieuwe coach Labbadia is er minder geduld met de aanvaller. Afgelopen weekend werd hij nog voor de pauze vervangen, altijd een pijnlijk moment. Het Laatste Nieuws weet dat noch Liverpool, noch Wolfsburg plannen hebben met de spits, waardoor ook het WK 2018 op de helling komt.

Dat is dan helemaal anders voor Michy Batshuayi, die bij Borussia Dortmund aan zijn beste maanden uit zijn carrière bezig is. De Rode Duivel knokt zich zo stilaan naar de tweede plek in de pikorde, na Romelu Lukaku. Bovendien zouden de Borussen willen praten met Chelsea over een definitieve aankoop.

Bundesliga \\ Europa League \\ Borussia Dortmund \\ VfL Wolfsburg
 
 
 
Reacties.