Carcela verrast: "Sommigen hebben zich laten doen om ons dit seizoen niet meer tegen te komen"

13 maart 2018 12:55

Er vloeide al veel inkt over de insinuaties rond de wedstrijd tussen Eupen en Moeskroen, maar Mehdi Carcela zag nog andere opmerkelijke uitslagen.

"Sommigen hebben hun voet van het gaspedaal gehaald zodat wij play-off 1 niet zouden halen", aldus Carcela achteraf. Hij doelde op Charleroi dat verloor bij Kortrijk. "Waren ze bij Charleroi blij toen Oostende scoorde? Dat bevestigt mijn vermoeden."

Hij was ontegensprekelijk de held bij de Rouches zondagmiddag. Na zijn invalbeurt zette Standard een 2-0 achterstand om in een 2-3 zege. "Ik hoop dat er nergens iemand een hartstilstand kreeg, we hebben toch wel een beetje met de zenuwen van de mensen gespeeld", lachte de winger.

Eerst de Beker winnen, daarna iedereen ambeteren in play-off 1 -Mehdi Carcela

Hij kon het meteen openbreken na de rust. "Ik ben vol energie ingevallen. Dankzij de aanwezigheid van Paul-José Mpoku in mijn rug kon ik bevrijd spelen. We vinden elkaar blindelings en ook daardoor konden we dit omdraaien." En wat nu in play-off 1? "Eerst de Beker winnen en daarna weten we dat we iedereen kunnen ambeteren."

Jupiler Pro League \\ Standard \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.