In het heetst van de strijd haalt Lukaku uit naar ploegmaats - "Ze verstopten zich!" - maar later herpakt hij zich

14 maart 2018 11:20

Europese exit voor Manchester United: Romelu Lukaku scoorde wel tegen Sevilla, maar Ben Yedder maakte er eentje meer. 'Big Rom' haalde na de uitschakeling uit naar zijn ploegmaats en is zo weer in het oog van de storm terechtgekomen in Engeland.

"Sommige spelers waren er niet bij, ze verstopten zich", verkondigde Romelu Lukaku na de match aan de Engelse pers. "We kregen een verkeerde indruk omdat we nog goed aan de match begonnen, maar dan lieten we de controle aan hen. We waren niet goed genoeg, dus we verdienen het niet om door te gaan."

Ik zou mijn ploegmaats nooit bekritiseren - Romelu Lukaku

Harde woorden van de goalgetter bij Man Utd, maar hij zou het toch niet zo bedoeld hebben. "Ik zou mijn ploegmaats nooit bekritiseren. Met je gezicht in je handen zitten in de kleedkamer na een uitschakeling is normaal. Het resultaat is vreselijk, maar Manchester United zal terugkomen", schreef hij woensdagochtend op Instagram.

Bovendien bevestigde hij nogmaals zijn persoonlijke ambities. "200 goals in mijn jonge carrière en nu is het tijd om prijzen te pakken... Tijd om nog harder te werken."

Champions League \\ Manchester United \\ Sevilla
 
 
 
Reacties.