? Hoe is het in godsnaam mogelijk! Wolfsburg van Origi en Dimata laat eerst penalty liggen en krijgt daarna op tragische wijze het deksel op de neus

17 maart 2018 23:16

Als je in de hoek zit waar de klappen vallen dan moet je verduiveld sterk in jouw schoenen staan. Wolfsburg weet er tegenwoordig alles van want de Duitse club van Divock Origi en Landry Dimata beleefde vandaag alweer een dramatische voetbalavond.

'Die Wölfe' keken in de Volkswagen Arena nummer twee in de Bundesliga Schalke 04 in de ogen. Een overwinning van Wolfsburg betekende meteen ook dat ze bij Bayern München de champagne al koud mochten zetten, maar een knotsgek scenario besliste er anders over. 

Dat zat zo: een kwartier voor tijd kreeg de thuisploeg - met Dimata 90 minuten op het veld en Origi als invaller - vanop de penaltystip dé kans om de score te openen, maar Paul Verhaegh zag zijn inzet gestuit door doelman Ralf Fährmann.

Ach kom, een punt tegen Schalke 04 is ook niet slecht, maar een kleine vijf minuten voor tijd sloeg het noodlot andermaal toe: Breel Embolo trok een voorzet lag voor doel en Robin Knoche duwde het leer met zijn linker voorbij z'n eigen doelman, onze Rode Duivel Koen Casteels. 

Bundesliga \\ FC Schalke 04 \\ VfL Wolfsburg
 
 
 
Reacties.